Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Inspectorii RAR și polițiștii au efectuat controale în Mădăras
Poliția Satu Mare  - Joi, 22 August 2019

Patru certificate de înmatriculare, un permis de conducere și două plăcute de înmatriculare au fost ridicate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud la data de 21 august a.c.

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 480 lei și au ridicat patru certificate de înmatriculare, două plăcuțe de înmatriculare și un permis de conducere.

Astfel, două certificate de înmatriculare au fost ridicate pentru noxe emise peste limita legală admisă, un certificat pentru starea tehnică expirată și întrucât nu avea nici asigurarea obligatorie acel autoturism au fost ridicate și plăcuțele cu numărul de înmatriculare iar unui alt conducător auto pe lângă certificatul de înmatriculare ridicat i-a fost reținut și permisul de conducere întrucât autoturismul condus de acesta prezenta defecțiuni grave la sistemul de direcție.

Tags: controale  rar  ardud  madaras  
851 vizite
Distribuie pe