Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Razie a polițiștilor în magazine alimentare și baruri
Poliția Satu Mare  - Marti, 27 August 2019

Polițiștii de investigare a criminalității economice au desfășurat la data de 25 august a.c. o acțiune pe raza județului Satu Mare.

 Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și desfășurat la data de 25 august a.c., o acțiune, pe raza județului Sau Mare, în cadrul căreia au verificat modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniul producerii, deținerii și comercializării țigărilor de contrabandă, a produselor alimentare și a băuturilor alcoolice precum și în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

În urma activităților desfășurate au fost identificați și verificați 17 operatori economici care administrează structuri din domeniul serviciilor de comerț (magazine alimentare și baruri), cu privire la modul de respectare a obligațiile impuse de actele normative în materie privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț sau prestări servicii ilicite, precum și de utilizare a aparatelor de marcat electronice cu ocazia încasării contravalorii bunurilor sau serviciilor.

De asemenea, au fost verificate 15 autoturisme predispuse la săvârșirea infracțiunilor ce se comit în domeniul producerii, deținerii și comercializării țigărilor de contrabandă.

Ca urmarea a neregulilor constatate, polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 lei și a fost ridicată în vederea confiscării suma de 2 432 lei.

 

433 vizite
Distribuie pe