Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Hoți de mici. Doi minori au furat bani din locuințe.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 4 Septembrie 2019

O minoră de 13 ani care ar fi comis o infracțiune de furt în municipiul Carei a fost depistată de polițiști la data de 3 septembrie a.c..

În fapt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 3 septembrie a.c. cu privire la faptul că persoane necunoscute, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, ar fi sustras 1.400 de lei din locuința unui bărbat, din municipiul Carei.

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii careieni au dus la depistarea în mod operativ a persoanei bănuite de furt, aceasta a fost identificată ca fiind o minoră, de 13 ani, din Carei.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit în cauză.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș cu sprijinul polițiștilor criminaliști au identificat persoana bănuită că în perioada 29 – 31 august a.c., ar fi comis o infracțiune de furt calificat pe raza localității Negrești Oaș, în persoana unui minor, de 17 ani, din Negrești Oaș.

În fapt, minorul ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Negrești Oaș prin spargerea unui geam, de unde ar fi sustras o butelie de gaz, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 de lei.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

 

Tags: minori  hoti  bani  
1181 vizite
Distribuie pe