Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Polițiștii au confiscat peste 3.400 de litri de alcool de contrabandă
Poliția Satu Mare  - Luni, 21 Octombrie 2019

În urma unui control în trafic, polițiștii Secției de Poliție Rurală Beltiug în colaborare cu cei din cadrul Poliției oraș Ardud au descoperit 3.483 litri alcool susceptibili a proveni din contrabadă. 

În data de 19 octombrie 2019, în jurul orei 22.00, polițiștii au oprit o autoutilitară care se deplasa pe  raza localității Mădăras, în care se aflau doi bărbați de 26 de ani și 29 de ani, ambii din localitatea Stâna.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii au decoperit 3.483 litri de alcool, pentru care cei în cauză nu aveau documente de proveniență.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile suspuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a 200 litri băuturi spirtoase, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.

Tags: contrabanda  alcool  madaras  
1044 vizite
Distribuie pe