Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Tânăra sătmăreancă dispărută din Baia Mare a fost găsită moartă și îngropată pe un câmp din Dorolț
Florin Răchitan  - Luni, 9 Martie 2020

Carmen Tătăran, eleva disparuta joia trecuta, a fost gasita moarta. Politistii si procurorii cerceteaza in aceste momente imprejurarile care au dus la decesul fetei. Iubitul fetei a fost dat in consemn la frontiera, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere. Astfel, in cursul noptii trecute acesta a fost prins pe când încerca să iasă din țară prin PTF Petea.

Andreea Carmen Tataran era originară din localitatea Pomi, județul Satu Mare și a fost eleva a Colegiului National Mihai Eminescu din Baia Mare.

Pe perioada scolii fata statea cu chirie in Baia Mare. Ultima data cand a vorbit mama ei cu ea aceasta se afla in zona strazii Vlad Tepes.

Procurorul Bogdan Gabor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures a declarat pentru ZiarMM.ro faptul ca tanara a fost gasita pe raza localitatii Dorolt, judetul Satu Mare.

Mai mult, din primele verificari s-a constatat ca exista indicii ca decesul ar fi survenit in data de 5 martie 2020. Aceasta a fost gasita ingropata. Urmeaza sa se efectueze necropsia care le va indica clar anchetatorilor data, ora si cauza care a dus la moartea fetei.

Comunicat de presa IPJ Maramures: “In seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Politia municipiului Baia Mare, a fost sesizata despte faptul ca o tanara in varsta de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu si pana la momentul sesizarii, nu s-a intors. Imediat s-a constituit o echipa complexa de cercetare, formata din politisti de investigatii criminale si criminalisti, care a efectuat activitati ample de cautare si investigare si s-a inregistrat dosar penal privind comiterea infractiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de catre politistii Inspectoratului de Politie al judetului Maramures, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de un suspect sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, masura dispusa fiind confirmata de procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Prin ordonanta din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmaririi penale in cauza, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, cercetarile fiind efectuate in continuare de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Din probele administrate pana in prezent, rezulta indicii care conduc la presupunerea rezonabila ca persoana vatamata a fost victima unei infractiuni contra vietii comisa la data de 5 martie 2020”.

Tags: crima  eleva  pomi  baia mare  
1069 vizite
Distribuie pe