Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Amenzi pentru sătmărenii care nu stau acasă
Prefectura Satu Mare  - Luni, 23 Martie 2020

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, echipajele mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au efectuat verificări pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență.

În baza prevederilor Ordonanței Militare nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgență care privesc aglomerările de persoane și circulația transfrontalieră a unor bunuri, 7 persoane au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 30.100 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni care au vizat verificarea a 167 de agenți economici, de pe raza județului Satu Mare, a căror activitate a fost suspendată în această perioadă, fără a fi identificate nereguli, aceștia înțelegând gravitatea situației și astfel conformându-se.

În județul Satu Mare, astăzi, 23 martie, se află în carantină 62 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 1.460 persoane.

Tags: amenda  izolare  domiciliu  
2284 vizite
Distribuie pe