Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Un oșan s-a ales cu dosar penal. Nu a respectat autoizolarea.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare  - Miercuri, 8 Aprilie 2020

Biroul de Informare şi Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 08.04.2020 la nivelul Parchetului  de pe lângă Judecătoria  Negreşti Oaş, a lost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin.2 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 30.03.2020, organele de poliție din cadrul Post Poliție Comunal Tarna Mare s-an sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul B.V.L. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-COV-2, părăsind locuința fără aprobare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători  de poliție judiciară din cadrul  Postului de Poliție comunal Tarna Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate in cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum şi a prezumției de nevinovăție.

Tags: dosar penal  osan  autoizolare  
1160 vizite
Distribuie pe