Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Un oșan s-a ales cu dosar penal. Trebuia să stea la autoizolare, dar a fost prins băut la volan.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare  - Miercuri, 22 Aprilie 2020

Biroul de Informare şi Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 21.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, a fost înregistrat un dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunilor:

-Zădărnicia combaterii bolilor faptă prevăzută şi pedepsită de art. 325 a1in.2 din C.pen

-Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336 a1in.1 C.pen.

În data de 19.04.2020, organele de poliție din cadrul Postului de Poliție Târşolț s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul C.I.F. a fost identificat conducând autoturismul proprietate personală prin localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar cu ocazia legitimării s-a stabilit că acesta nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS – COV-2.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Postului de Poliție Târşolț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum şi a prezumției  de nevinovăție.

Tags: osan  dosar penal  autoizolare  beat  
1672 vizite
Distribuie pe