Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Patru persoane s-au ales cu dosar penal pentru fals în înscrisuri
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare  - Joi, 7 Mai 2020

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

La data de 7.05.2002 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au fost înregistrate un număr de patru dosale penale având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătura privată, prev. și ped. de art 322 C. pen. și uz de fals, prev și ped de art.323 C. pen, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului.

Astfel , în data de 02.05.2020, agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru verificarea respectării restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţe militare, au legitimat un număr de patru persoane care circulau pe raza localităţii Valea Vinului.

La solicitarea lucrătorilor de poliţie de a prezenta documentele, prin care să justifice deplasarea, aceştia au prezentat adeverinţe emise de angajatori pe numele lor. În urma verificărilor efectuate în baza de date REGES s-a stabilit că persoanele în cauză nu figurează ca fiind angajate în cadrul respectivelor societăţi.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, sub supravegherea Parchetului de pe Iângă Judecătoria Satu Mare.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate in cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

 

Tags: dosar penal  fals  inscrisuri  
1199 vizite
Distribuie pe