Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
S-au urcat la volan fără permis de conducere și s-au ales cu dosar penal
Poliția Satu Mare  - Joi, 14 Mai 2020

Marți, în jurul orei 10.05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei, au depistat în trafic, pe raza localității Ghenci, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat persoana de la volan a prezentat polițiștilor o copie a unui permis de conducere, emis de autoritățile italiene, care ridica suspiciuni cu privire la veridicitatea acesteia. Aceasta având aplicate 2 ștampile, dintre care una aparținea unei instituții iar cealaltă reprezenta un chenar dreptunghiular cu textul „CONFORM CU ORIGINALUL”, având aplicata o semnătură indescifrabilă.

Având în vedere cele de mai sus, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări ocazie cu care au constatat faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și uz de fals.

Tot ieri, 13 mai a.c., în jurul orei 21.20, și polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au identificat pe raza localității Hrip, un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

 

Tags: fara permis  infractiune  soferi  
1031 vizite
Distribuie pe