Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Copil de 8 ani accidentat grav. A traversat strada în fugă prin loc nepermis.
Poliția Satu Mare  - Joi, 14 Mai 2020

Marți, 13 mai a.c., în jurul orei 10.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Gabriel Georgescu din municipiul Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism a accidentat un copil, de 8 ani, care fiind lăsat nesupravegheat s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi.      

Tags: copil  accident  satu mare  
1139 vizite
Distribuie pe