Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Sătmărean reținut pentru trafic de droguri
Poliția Satu Mare  - Luni, 3 August 2020

Bani și substanțe psihoactive au fost ridicate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii D.I.I.C.O.T., de la locuința unui bărbat de 45 de ani. Cel în cauză a fost reținut.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat o percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziției, au fost ridicate 13 plicuri din material plastic zip lock conținând substanță vegetală galben verzui (psiho-active), 5.000 de euro, 6.000 de lei și 2 telefoane mobile.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism care ar fi fost folosit pentru comercializarea substanțelor psihoactive.

Față de u bărbat, de 45 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, față de el a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.

Tags: trafic  droguri  retinut  
1328 vizite
Distribuie pe