Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Percheziție domiciliară la un traficant de persoane. A agresat un tânăr și l-a forțat să muncească.
Poliția Satu Mare  - Joi, 27 August 2020

Un bărbat care ar fi racolat și exploatat prin muncă, în domeniul construcțiilor, un tânăr de 18 ani, a fost arestat la domiciliu în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare și procurorii D.I.I.C.O.T.

La data de 25 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT – B.T. Satu Mare au efectuat percheziție domiciliară într-un dosar de trafic de persoane în județul Satu Mare.

În fapt, un bărbat de 39 de ani din județul Satu Mare ar fi racolat și exploatat prin muncă, în domeniul construcțiilor, un tânăr de 18 ani, pe care nu l-ar fi retribuit, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi restrâns totodată libertatea de mișcare prin reținerea actului de identitate.

De asemenea, victimei i-ar fi fost interzis accesul la servicii medicale, deși avea leziuni suferite în urma loviturilor cu diverse obiecte contondente.

În urma percheziției au fost ridicate trei hard disk-uri, două telefoane mobile și cartea de identitate a tânărului de 18 ani.

Față de bărbatul de 39 de ani, procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul sărvârșirii infracțiunii de trafic de personae. Ulterior, față de acesta a fost dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile.

La activități au participat și jandarmi din cadrul IJJ Satu Mare.

Tags: perchezitie  trafic  persoane  
946 vizite
Distribuie pe