Locale Altele
Luni, 3 Octombrie 2022
Luni, 3 Oct 2022
Oșan arestat la domiciliu după ce a agresat angajații Primăriei din Certeze
Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare  - Miercuri, 7 Octombrie 2020

Un oșan a fost trimis în arest la domiciliu după ce, în luna iulie, a intrat cu cuțitul în incinta Primăriei din Certeze unde a agresat cu cuțitul mai mulți angajați.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș anunță următoarele:

Vă facem cunoscut faptul că prin Rechizitoriul emis  la data de 05.10.2020 de către  Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu a inculpatului S.I. , pentru săvârşirea infracţiunilor de:

- ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 1, Cod penal – în dauna persoanei vătămate C. P.

- ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal - în dauna persoanei vătămate C. I. A.

- ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal - în dauna persoanei vătămate G. M. D. A.

- ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal - în dauna persoanei vătămate H. M. A.

- portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, faptă prev. şi ped. de art. 372 alin 1 şi 3 Cod penal., cu aplicarea prev. art. 38 alin. 1 Cod penal.

Prin rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt :

În data de 30.07.2020, în jurul orelor 14:00, organele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş au fost sesizate telefonic de către   primarul  Comunei Certeze despre faptul că în cadrul Primăriei a avut loc un incident în cadrul căruia au fost agresaţi fizic trei angajati ai Primăriei Certeze şi un angajat al Curţii de Conturi Satu Mare .

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Orasului Negreşti Oaş şi Sectiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş .

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie .

1247 vizite
Distribuie pe