Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un sfert de milion de euro falși, confiscați de la traficanți de droguri din Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 20 Aprilie 2022

La data de 19 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Satu Mare, sprijiniți de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, au efectuat 39 de percheziții domiciliare, în județele Satu Mare și Maramureș, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 650 de grame de muguri de cannabis, 120 de grame de substanță cristalină - 4MMC (cristal), 10 grindere, un pistol cu gaze supus autorizării și 8.000 de lei, precum și 240.000 de euro, în bancnote de recuzită.

Șase persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T. - B.T. Satu Mare, pentru audieri, iar, față de 5 persoane, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 20 aprilie, acestea să fie prezentate Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitatea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare și Brigăzii Mobile de Jandarmi Cluj.

926 vizite
Distribuie pe