Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Percheziții la hoții de lemne din Săcășeni
Poliția Satu Mare  - Marti, 26 Aprilie 2022

La data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tășnad și Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Tășnad, au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza localității Săcășeni, într-un dosar penal vizând comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori.

Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile persoanelor suspectate de comiterea acestor infracțiuni. Ca urmare a acestora, au fost ridicate și indisponibilizate sume de bani în lei și valută, 6 motofierăstraie, 6,6 metri cubi material lemnos esență cer și gorun, 2 telefoane mobile, o pereche încălțăminte sport adulți și 5 anvelope auto ce pot constitui mijloc de probă în cauză.

Verificările în cauză sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea probării întregii activități infracționale. În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și  Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

934 vizite
Distribuie pe