Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aproape 50 de sătmăreni au rămas fără permise de conducere într-o singură zi, în urma unei acțiuni de amploare a Poliției
Poliția Satu Mare  - Sambata, 21 Mai 2022

La data de 20 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au desfășurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, ce reprezintă două dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave.

În acest sens, 12 polițiști rutieri au acționat cu aparatura radar din dotare, inclusiv cu cinemometrul laser radar TRUcam, pe principalele artere care tranzitează județul Satu Mare.

În urma desfășurării planului de acțiune, au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, fiind totodată luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în 46 de cazuri.

Dintre acestea, 37 de permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar în 7 cazuri au fost depistați conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare.

Prin astfel de acțiuni, Serviciul Rutier Satu Mare atrage atenția tuturor conducătorilor de autovehicule să respecte limitele legale de viteză impuse de legislația în vigoare și să nu efectueze depășiri pe sectoare de drum în care această manevră nu este permisă.

742 vizite
Distribuie pe