Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru migranți din Congo, prinși la granița cu Ungaria
Poliția de Frontieră  - Luni, 1 August 2022

În data de 31 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, în cooperare cu lucrători din cadrul SPF Berveni, au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră au depistat, în localitatea Cămin, patru cetăţeni străini (doi bărbați și două femei) care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu au putut să prezinte documente de identificare. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul SPF Carei pentru cercetări.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre cetățeni din Congo, având vârste cuprinse între 28 și 47 de ani. Cei patru au intrat legal în România, cu toții au fost solicitanți de azi în țara noastră, au avut documente temporare, dar acestea au expirat. Împreună au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele vor fi predate lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare în vederea dispunerii măsurilor legale.

1801 vizite
Distribuie pe