Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce ziceţi, TIR-ul ăsta n-are 3,5 tone?
Sergiu Lenghel  - Joi, 12 Noiembrie 2009

Teoretic, pe podul Golescu nu au voie să circule autovehicule cu o greutate mai mare de 3,5 tone, iar la intrarea pe pod este afişat la loc vizibil un semn de circulaţie care îi avertizează clar pe şoferi în acest sens.

 

De aceea trebuie să ai mult tupeu să intri pe pod cu ditamai TIR-ul, iar dacă rămâi în pană fix pe pod – ghinion.

 

S-a întâmplat joi dimineaţă cu un şofer al firmei sătmărene Baltrans SA, care transporta marfă cu un TIR marca "Volvo". La urcarea pe una dintre benzile de pe podul Golescu, TIR-ul a rămas în pană câteva ore bune, iar şoferul dus a fost.

 

TIR-ul cu pricina a blocat în tot acest timp circulaţia pe pod, iar haosul în trafic a fost asigurat. Bineînţeles că niciun agent al Poliţiei Rutiere nu şi-a făcut apariţia, că doar era greu de văzut cum un TIR staţionează într-un loc absolut nepermis.

 

Reprezentantul firmei Rosign, societate aflată sub contract cu Primăria pentru montarea de indicatoare rutiere - Horea Farc - afirmă că nu îl mai miră că se petrec asemenea grave abateri de la circulaţie şi a bănuit că şoferul e "de-al nostru".

 

"Şoferii de TIR sătmăreni nu respectă indicatoarele. Lor nu le pasă, în schimb, străinii se conformează şi nu încalcă legea" - spune Horea Farc.

Tags: tir  golescu  restrictie  greutate  
2116 vizite
Distribuie pe