Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Atenţie la hoţii din maşini!
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 18 Noiembrie 2009

Poliţiştii de proximitate au organizat miercuri o acţiune stradală în municipiul Satu Mare, în cadrul campaniei de informare a posesorilor de autovehicule „Ne pasă de autoturismul tău! – Ţie îţi pasă”?

 

Acţiunea se înscrie în programul de activităţi propuse a fi desfăşurate în cadrul campaniei şi a constat în identificarea autovehiculelor parcate pe Bulevardul Transilvania, străzile Milcov, Petofi şi Drumul Careiului, care aveau la vedere în interiorul acestora bunuri de valoare care-i "tentează" pe infractori.

 

Cu ocazia acţiunii au fost identificate 28 de autovehicule care aveau bunuri de valoare la vedere (GPS-uri, detectoare radar, un DVD, genţi, poşete). Acestea au fost fotografiate, urmând ca în perioada următoare proprietarii acestora să fie identificaţi şi vizitaţi la domiciliu de poliţiştii de proximitate pentru a primi sfaturile preventive în acest domeniu.

 

Campania "NE PASĂ DE AUTOTURISMUL TĂU! - ŢIE ÎŢI PASĂ?" este derulată de Poliţia de Proximitate în parteneriat cu mass-media locală şi sprijinul financiar al ESEDRA - Bosch Car Service şi UNIQA Asigurări şi se va încheia la sfârşitul lunii noiembrie.

Tags: hoti  masini  campanie  
1683 vizite
Distribuie pe