Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Hoţi de calculatoare - prinşi
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 2 Decembrie 2009

Trei tineri au fost prinşi după ce au furat mai multe calculatoare, în valoare de aproape 50.000 lei. Hoţii au pătruns prin efracţie în şcolile generale din localităţile Iegherişte şi Valea Vinului, cu scopul de a sustrage mai multe bunuri.

 

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii Biroului de Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare şi cei ai posturilor de poliţie comunale Valea Vinului, Crucişor şi Pomi  au depistat pe raza municipiului Satu Mare un grup de patru tineri, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a documentat activitatea infracţională a trei dintre suspecţi, Roberto T. de 24 ani din Slatina, Sergiu C. şi Daniel F, ambii în vârstă de 22 ani cu domiciliul în Satu Mare, bănuiţi că în nopţile de 17 - 18 octombrie şi 30 noiembrie – 1 decembrie, ar fi pătruns prin efracţie în şcolile generale din localităţile Iegherişte, respectiv Valea Vinului şi ar fi sustras 24 calculatoare în valoare totală de 49.000 lei.

 

Tinerii au fost reţinuţi de către poliţişti şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă. Faţă de Daniel F. procurorii au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea, iar pe numele celorlalţi doi magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

 

Din prejudiciul total cauzat, s-a recuperat până în prezent 25%. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

 

Tags: hoti  calculatoare  prinsi  
1993 vizite
Distribuie pe