Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au vrut să fure ţigări de la …Poliţie
Sergiu Lenghel  - Marti, 26 Ianuarie 2010

Au încercat să spargă un depozit plin cu ţigări dintr-o anexă a Postului de Poliţie Dorolţ. Suspecţii au fost prinşi la scurt timp de la comiterea tentativei de furt, după ce poliţiştii au instituit controale pe toate drumurile din judeţ şi au identificat maşinile acestora.

 

Poliţiştii din comuna Dorolţ au observat în noaptea de duminică spre luni la grilajul exterior al unui geam de la o anexă a Postului de Poliţie urme de tăiere şi forţare, iar lângă peretele imobilului au fost abandonate două leviere.

 

Ca urmare a intervenţiei operative a poliţiştilor, în apropierea Postului de Poliţie a fost prins un suspect, un tânăr de 22 ani, din Carei. În aceeaşi noapte, două autoturisme suspecte au fost oprite la intrarea în municipiul Carei, iar un al treilea autoturism a fost oprit în oraşul Tăşnad, după aproximativ o oră.

 

Suspecţii, şapte la număr, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare în vederea continuării cercetărilor. Alţi doi bărbaţi au fost complici la infracţiunea comisă în Dorolţ, aceştia fugind la vederea poliţiştilor. Din probatoriul administrat, s-a documentat, până în prezent, activitatea infracţională a şase persoane.

 

Faţă de aceştia s-a început urmărirea penală, reţinându-se în sarcina primilor trei tentativă la furt calificat, iar a ultimilor trei complicitate la furt calificat.

Tags: hoti  tigari  politie  
2023 vizite
Distribuie pe