Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O nouă captură de ţigări
Poliţia de Frontieră  - Joi, 18 Februarie 2010

Joi dimineaţa, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a In­frac­ţio­nalităţii Transfrontaliere al IJPF Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu produse accizabile din tutun.

 

În cadrul acestei acţiuni, ei au oprit pentru control, pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Satu Mare. Maşina era condusă de către Ciprian Ioan G., în vârstă de 25, din Halmeu.

 

Autovehiculul a fost condus la sediul IJPF Satu Mare pentru efectuarea con­tro­lului, întrucât în portbagajul maşinii şi pe bancheta din spate se afla o importantă cantitate de ţigări.

Împreună cu inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, asupra autovehiculului a fost efectuat un control amă­nunţit, iar în portbagajul maşinii şi pe bancheta din spate a fost descoperită cantitatea de 2.950 pachete de ţigări, mărcile Jing Ling şi Classic, cu timbru fiscal ucrainean.

 

Conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă şi nici alte acte justificative pentru marfa pe care o avea în maşină. Inspectorii vamali din cadrul DJAOV Satu Mare au ridicat ţigările în vederea confiscării, i-au aplicat conducătorului auto o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 lei şi au reţinut autoturismul până la plata amenzii.

Tags: captura  tigari  halmeu  
2069 vizite
Distribuie pe