Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Agresorii de la Vama Halmeu, în arest
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 31 Martie 2010

Doi dintre sătmărenii care au agresat duminică un poliţist de frontieră în P.T.F. Halmeu au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

 

În cursul zilei de marţi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au început urmărirea penală faţă de cele cinci persoane implicate în evenimentul petrecut în 28 martie în P.T.F. Halmeu.

 

Pe numele acestora au fost emise mandate de aducere, care au fost puse în executare de către poliţiştii de frontieră sătmăreni, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil din cadrul IJJ Satu Mare.

 

După audieri, Farkas Istvan (21 de ani) şi Hamza Iuliu Nicolae (26 de ani) au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunere însuşită de către instanţă.

 

Astfel, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Totodată, faţă de celelalte trei persoane implicate în acelaşi eveniment s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

1282 vizite
Distribuie pe