Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Spargere de 15.000 de euro în casa unui om de afaceri din Certeze
Lorena Georgi  - Luni, 29 Septembrie 2008

Casa unui om de afaceri prosper din localitatea Certeze a fost spartă în noaptea de duminică spre luni, hoţii furând bani şi bijuterii în valoare totală de 15.000 de euro.
 
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare a demarat o anchetă în acest sens, ajungând la un cerc restrâns de suspecţi, însă nu a reuşit să identifice hoţul sau hoţii, deocamdată. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese faptul că hoţii au tăiat sticla de la uşa de la intrare şi, ştiind unde se află obiectele de valoare, au furat bani cash 10.000 de lei, 4.000 de euro şi bijuterii estimate la valoarea de 30.000 de lei.

Cazul a fost făcut public astăzi, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, de către consilierul judeţean Gheorghe Ciocan, consătean cu păgubitul, în vreme ce Inspectoratul de Poliţie al judeţului Satu Mare nu a menţionat nimic despre acest caz în comunicatul de presă, motivând că cercetările sunt în curs de desfăşurare, iar autorul furtului nu a fost identificat.

Tags: certeze  spargere  dorle  
6293 vizite
Distribuie pe