Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
100 litri de motorină ascunși în cutia de scule
Politia de Frontieră Satu Mare  - Miercuri, 25 August 2010
Nu mai puţin de 100 litri de motorină a ascuns un cetăţean sârb în cutia de scule din automarfarul pe care-l conducea, încercând astfel să se sustragă controlului de frontieră. Marfa i-a fost confiscată, iar conducătorului auto i-a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.

Marți noapte, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul sârb, Ivan R., în vârstă de 26 de ani, conducând un automarfar cu remorcă, ambele înmatriculate în străinătate.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţara noastră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit cantitatea de 100 litri de motorină – în valoare de 450 lei – ascunsă în cutia de scule a automarfarului, şoferul încercând astfel să sustragă combustibilul de la controlul vamal din PTF Halmeu.

Întreaga cantitate de motorină a fost ridicată de către inspectorii vamali, conducătorului auto i-a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei, iar automarfarul a fost reţinut până la plata amenzii.
987 vizite
Distribuie pe