Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Parcare pentru jmekerii PDL-iști
Ioana Gavrău  - Luni, 22 Noiembrie 2010
Liderii PDL au arătat că pot sfida legea chiar și atunci când ministrul de Interne,Traian Igas, se afla la Satu Mare. Fapta lor nu a rămas însă nepedepsită, cei în cauză urmând să primească acasă o înștiințare de la poliție, la care se mai adaugă puncte penalizare și o amendă.


Vineri a fost sărbătoare mare în Satu Mare pentru liderii PDL. De bună dimineață, ministrul de Interne, Traian Igaș, a vizitat punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, apoi a participat la alegerea noului președinte al Organizației Județene a Partidului Democrat-Liberal Satu Mare.

Încă de la orele amiezii, deputatul Ioan Holdiș, președintele Organizației Județene a PDL Satu Mare, și-a parcat neregulamentar bolidul. Mașina acestuia a putut fi văzută toată ziua pe scuarul din fața sediului partidului.
 

Spre seară, alți doi lideri ai PDL, invitați la conferința județeană de la Satu Mare, au urmat exemplul colegului lor și și-au parcat limuzinele fix pe scuarul din Centrul Vechi.

În imaginile surprinse de un cameraman local se pot vedea următoarele trei mașini, care încurcau circulația în sensul giratoriu:


SM 05 HOL – mașina deputatului de Satu Mare, Ioan Holdiș;
MM 77 MBM – mașina președintelui Consiliului Județean Maramureș, Mircea Man
TM 48 CNF – mașina primarului Aradului, Gheorghe Falcă

Cele trei autoturisme au rămas parcate pe scuar pe toată durata conferinței de presă, pe care liderii politici au susținut-o vineri, cu începere de la orele 17.30, la sediul partidului.

Cu toate că circulația a fost îngreunată în zonă aproape o oră, echipajul de poliție care se învârtea în jurul parcului de nenumărate ori nu s-a oprit să ia măsuri.
 

Poliția nu poate să stea de fiecare dată lângă o mașină parcată neregulamentar și să-l aștepte pe conducătorul auto. În acest caz, colegii mei au notat numerele de înmatriculare și vineri seara s-a trimis o adresă pe numele proprietarilor, cu mențiunea să ne înștiințeze cine sunt cei care au parcat neregulamentar“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Întrebat de ce a parcat neregulamentar, președintele PDL Satu Mare spune că nu el este vinovat pentru situația respectivă. „Întrebați-l pe șofer de ce a parcat acolo“, a spus Ioan Holdiș.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Mircea Man, aruncă vina tot pe șoferul său.

Nu mi se pare normal să se parcheze neregulamentar și trebuie sancționat șoferul. Președintele trebuie să știe unde parchează șoferul mașina? Evident, poliția trebuie să își facă datoria indiferent că era mașina lui Boc, Blaga, Man, a oricui, dar e treaba șoferului“, a spus Mircea Man, președintele Consiliului Județean Maramureș.4015 vizite
Distribuie pe