Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Dosar penal pentru un furt de 13,32 lei din supermarket
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 25 Ianuarie 2011
O minoră de 16 ani este cercetată de poliție după ce a fost prinsă furând dintr-un supermarket situat pe bulervardul Independenței. Aceasta a sustras produse cosmetice în valoare de 13,32 lei pe care le-a ascuns în haină. Tânăra a fost prinsă de o patrulă mixtă formată din jandarmi și polițiști, fiind începută urmărirea penală împotriva ei.

În cursul zilei de luni, în jurul orelor 15,00 reprezentanţii unui supermarket situat pe b-dul Independenţei din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o tânără a sustras produse din magazin.

O patrulă mixtă de ordine şi siuranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe minora C.M, în vârstă de 16 de ani, din Tarna Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras produse de pe raionul cu produse cosmetice.

Produsele au fost găsite asupra minorei, aceasta ascunzându-le în haină şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească.

Produsele sustrase în valoare de 13,32 lei au fost restituite reprezentanţilor supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Oamenii legii i-au întocmit tinerei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.
2044 vizite
Distribuie pe