Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
S-au bătut din cauza unei fete
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 10 Februarie 2011

Miercuri seara, în jurul orelor 22,00 jandarmii au fost solicitaţi  pe numărul de urgenţă 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict  izbucnit între  mai multe persoane la un bar situat în comuna Vetiş.

           

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au procedat la aplanarea conflictului izbucnit, la identificarea participanţilor la scandal şi cercetarea împrejurărilor care au determinat scandalul.

           

Se pare că scandalul a izbucnit odată cu intrarea  unei tinere de 20 de ani în incinta barului, moment în care unul dintre cei aflaţi în local, GheorgheB., i-a adresat cuvinte jignitoare şi vulgare, săvârşind totodată şi gesturi obscene la adresa acesteia. Răspunzând acestora, tânăra a determinat reacţia agresivă a lui Gheorghe B. În sprijinul fetei au venit alţi comeseni, care s-au încăierat.

           

Jandarmii i-au identificat pe  Gheroghe B. în vârstă de 36 de ani, Ciprian P. în vârstă de 24 de ani, Dorin B. în vârstă de 19 ani, Gheorghe M. în vârstă de 37 de ani şi  Florentina C. în vârstă de 20 de ani şi i-au sancţionat pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal şi pentru „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”  în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Valoarea  totală a sancţiunilor aplicate  celor cinci participanţi la scandal este de 1600 lei.

1878 vizite
Distribuie pe