Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Minori prinși la furt
Poliția Satu Mare  - Vineri, 8 Aprilie 2011
O persoană de 72 de ani din Satu Mare a fost prădată de suma de 260 lei. Autorii sunt doi minori de 13 și 16 ani care au fost prinși la scurt timp de polițiștii sătmăreni. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 %, cei doi infractori fiind internați la Centrul de Minori Satu Mare. Poliția a extins cercetările față de aceștia pentru a stabili întreaga activitate infracțională.

Joi, la orele 14, Vasile R., de 72 ani din Satu Mare a sesizat Poliția Municipiului Satu Mare prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 despre faptul că în aceeași zi doi tineri au sunat la ușa locuinței și i-au cerut un pahar cu apă și suma de 3 lei pentru pâine.

Fiind lăsați în locuință, aceștia au sustras dintr-un dulap suma de 260 lei aflată într-o casetă. În urma investigațiilor efectuate de către lucrătorii Biroului de investigații criminale al Poliției Municipiului Satu Mare, linia de muncă Furturi din locuințe, s-a reușit identificarea și reținerea lui G. R. de 16 ani și P.M.C. de 13 ani, ambii din Satu Mare.

1057 vizite
Distribuie pe