Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
A furat cosmetice pe care dorea să le dăruiască bunicii, de Paşti
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 19 Aprilie 2011

O tânără de 20 de ani a fost surprinsă de oamenii legii în timp ce încerca să fure din supermarketul Real haine, produse cosmetice şi alimentare.

Ea şi-a motivat gestul prin dorinţa de a face un cadou de Paşti bunicii sale, în condiţiile în care ea nu avea bani pentru aşa ceva. Produsele au fost restituite reprezentanţilor supermarketului, dar tânăra s-a ales cu dosar penal.

 

Luni după-amiază, în jurul orelor 16,30 reprezentanţii supermarketului Real au sesizat telefonic autorităţile pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o tânără sustrage produse din magazin.

 

O patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe Monica B în vârstă de 20 de ani din Beltiug, jud. Satu Mare, care, aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras bunuri de pe raionul cu produse vestimentare, cosmetice şi alimentare în valoare totală de 144 lei.

 

Produsele au fost găsite asupra tinerei, aceasta ascunzându-le în geantă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească. Produsele sustrase în valoare de 144 lei au fost restituite reprezentanţilor supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

 

Oamenii legii i-au întocmit tinerei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceasta fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

1021 vizite
Distribuie pe