Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei trei interlopi au fost arestați. Mascații au blocat strada! VIDEO
Ioana Gavrău  - Joi, 12 Mai 2011
Judecătorii au emis mandate de arest pe numele celor trei sătmăreni acuzați de șantaj. Dorel Tukacs, Nicolae Fușle și Bogdan Tărțan vor petrece următoarele 20 de zile în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Pentru a păstra calmul în fața Palatului de Justiție, o dubă a Jandarmeriei și mai multe mașini de poliție au blocat accesul pe stradă.Ora 01.00

Miercuri, la orele 19.00, cei trei au fost aduși în fața procurorilor sătmăreni pentru audieri. Până la 24.00, cu toate că le-a expirat mandatul de reținere, Dorel Tukacs, Nicolae Fușle și Bogdan Tărțan au dat socoteală în fața judecătorilor. Aceștia au considerat că reprezintă un pericol public, motiv pentru care au emis pe numele lor mandate de arest pentru 20 de zile.
Pentru că la un moment dat, în fața Tribunalului era forfotă mare, „susținătorii“ inculpațiilor intimidau lumea din jur, o dubă a Jandarmeriei, alături de mai multe de mașini de Poliție au ajuns la fața locului. Mai multe persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.Strada a fost blocată până în momentul în care inculpații au fost scoși din Palatul de Justiție.

UPDATE ORA 15.00

Conform unor surse judiciare, cei trei interlopi pretindeau 600 de milioane de lei vechi, pe cap, de un la grup de tineri. Aceștia, sub presiunea amenințărilor, au plătit banii respectivi. Mai mult, câțiva dintre ei au rămas și fără mașini.

Ne ducem cu propunere de arestare preventivă pentru toți trei. Faptele au fost comise asupra unui grup de tineri de la care pretindeau 600 de milioane, le-au luat și mașinile, au fost amenințati. Ultima tranșă de bani a fost dată în momentul în care s-a făcut flagrantul“, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Ana Rusu.

Doi dintre cei reținuți sunt oameni de temut în Satu Mare. Sunt recunoscuți pentru legea pumnului, iar organele de cercetare au avut mult de lucru cu ei. Cu toate acestea, de fiecare dată au reușit să scape fără nicio condamnare.

Nicolae Fușle a mai fost reținut în urma cu 3 săptămâni de polițiștii sătmăreni. Acesta a desfigurat în bătaie bodyguard-ul unul casino. Imaginile suprinse de camerele video arată cu câtă cruzime îl nenorocește pe tânărul de 30 de ani. Atunci procurorii l-au lăsat în libertate tocmai pentru a-l putea prinde în cauza cu șantajul.

Celălalt interlop, Dorel Tukacs, este considerat unul dintre liderii lumii interlope din Satu Mare. El a mai fost dat în judecată pentru vămătare corporală deosebit de gravă, tulburarea liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri, dar şi pentru lovire şi alte violenţe. Mai mult, Dorel Tukacs a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in ianuarie pentru infracţiuni de crimă organizată.

ora 10.00

Conform poliției, suspecţii, în cursul lunii mai, au pretins şi primit, prin ameninţare, de la mai mulţi sătmăreni, sume de bani cu titlul de „taxă de protecţie”. Asupra bărbaţilor, poliţiştii au găsit 7.600 de euro, 16.517 lei şi 941 USD. De asemenea, două autoturisme au fost consemnate pentru verificări.
Cercetările în cauză sunt continuate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.


În cursul zilei cei trei urmează a fi prezentaţi magistraţilor sătmăreni cu propunere de arestare preventivă pentru șantaj și asociere în săvârșirea de infracțiuni.35954 vizite
Distribuie pe