Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Dosare penale pentru furt de parfumuri
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 17 Iunie 2011
In cursul zilei de joi, 16 iunie a.c, în jurul orelor 18,30 reprezentanţii unui supermarket situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic Jandarmeria cu privire la faptul că doi tineri sustrag produse din magazin. O patrulă de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, unde i-au identificat pe Gabriel B. în vârstă de 18 ani şi pe minorul T.F. de 17 ani din Satu Mare.

Aceștia, aflându-se la cumpărături în supermarket, au sustras produse de pe raionul cu produse cosmetice. Produsele au fost găsite asupra tinerilor, aceaştia ascunzându-le şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească.

Produsele sustrase, două parfumuri marca Playboy de câte 75 ml fiecare, au fost restituite reprezentanţilor supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Oamenii legii le-au întocmit tinerilor actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceaştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.1362 vizite
Distribuie pe