Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
O mie de pachete de ţigări găsite într-o maşină
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 7 Septembrie 2011

Un sătmărean este cercetat pentru contrabandă după ce în mașina acestuia polițiștii de frontieră au descoperit 1.000 pachete de țigări fără documente. Țigările și mașina au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Polițiștii de frontieră sătmăreni au oprit marţi în trafic, pe o stradă din municipiul Satu Mare, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în Satu Mare.

Mașina era condusă de sătmăreanul Arun S., în vârstă de 36 de ani. În autoturismul acestuia au fost descoperite mai multe pachete de țigări, motiv pentru care a fost condus la sediul IJPF Satu Mare.

 

În urma unui control amănunțit efectuat asupra mașinii de către lucrătorii IJPF Satu Mare, în prezența inspectorilor vamali din cadrul DJAOV Satu Mare, în autoturism au fost descoperite 1.000 pachete de țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative.

 

Inspectorii vamali au stabilit că prejudiciul cauzat statului este în valoare de aproape 9.400 lei.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 4.200 lei, precum și autoturismul, au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Sătmăreanul este cercetat acum pentru contrabandă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

923 vizite
Distribuie pe