Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
A furat din sala profesorală o geantă plină cu bani
Poliția Satu Mare  - Marti, 27 Septembrie 2011
Marți dimineața, o femeie de 38 de ani a sustras un portmoneu care conţinea suma de 1.000 lei şi mai multe carduri bancare părţii vătămate, S.M., de 53 de ani, care şi-a lăsat poşeta nesupravegheată în sala profesorală a unei şcoli generale din municipiul Satu Mare. Hoața urmează să fie prezentată cu propunere de arest pentru 29 de zile.


Polițiștii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Satu Mare au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat numitei Gabriela T. de 38 de ani. Profitând de faptul că victima şi-a lăsat codul PIN al unui card bancar în portmoneu, a sustras din contul acesteia suma de 8.600 lei. Prejudiciul cauzat în proporţie de aproximativ 9.600 lei nu a fost recuperat.

Suspecta a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore pe bază de Ordonanţă, fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Magistraţii au dispus măsura de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 de zile.

1017 vizite
Distribuie pe