Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Paznic înjunghiat de un cioban
Leontina Volosciuc  - Duminica, 26 Octombrie 2008

Paznicul unei parcele de porumb din localitatea Blaja a fost înţepat cu un cuţit de către un cioban. Incidentul a avut loc sâmbătă în jurul amiezii.

Paznicul rănit a fost găsit căzut la pământ de un căruţaş care trecea prin zonă şi care a anunţat poliţia din Tăşnad, iar o echipă s-a deplasat la faţa locului. Paznicul le-a povestit poliţiştilor că a fost înţepat cu un cuţit în abdomen de către ciobanul Vasile S. pentru că nu i-a permis să treacă cu turma de oi printre parcelele pe care le păzea. Între cei doi a izbucnit o altercaţie.

Paznicul i-a aplicat ciobanului două lovituri cu o bâtă, moment în care ciobanul a ripostat cu o lovitură de cuţit aplicată în zona abdomenului. Ciobanul a părăsit locul faptei şi s-a adăpostit la o stână din apropiere, unde a fost depistat şi reţinut de către poliţişti. Victima a fost transportată la spital şi operată de urgenţă.

Potrivit concluziilor medico-legale provizorii, paznicul necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Agresorul a fost reţinut, iar luni va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor.

Tags: paznic  cioban  injughiat  
1330 vizite
Distribuie pe