Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Două bătăi investigate de poliţişti
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 22 Februarie 2012

Două cauze având drept obiect exercitarea de violenţe sunt instrumentate de poliţiştii secţiilor de Poliţie Rurală 8 Gherţa Mică şi 5 Petreşti, agresorii fiind identificaţi şi cercetaţi în cadrul unor dosare penale.

           

Un prim caz a fost sesizat poliţiştilor Secţiei 8 de către personalul Spitalului Judeţean Satu Mare, reclamându-se că un bărbat de 45 de ani din Valea Seacă, ce susţine că a fost agresat, s-a prezentat la unitatea medicală fiind diagnosticat cu fractură de mandibulă.

 

În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au stabilit că victima agresiunii, Vasile S., fusese implicat într-un scandal izbucnit în faţa unui local din Tarna Mare, fiind lovit de consăteanul său, C. Dan de 19 ani. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală.

 

Un alt bărbat, de 35 de ani, din localitatea Irina, de asemenea victimă a unei agresiuni, a depus o plângere penală prealabilă, înregistrată la Secţia 5 Petreşti Poliţia Rurală, în cuprinsul căreia reclama că, în timpul unei petreceri aniversare, a fost lovit, fără un motiv întemeiat, în zona feţei de către un consătean.

           

Agresorul, identificat de poliţişti în persoana lui Iosif F., de 29 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, leziunile pe care le-a cauzat victimei prin exercitare de violenţe asupra sa necesitând pentru vindecare 7 - 8 zile de îngrijiri medicale.

722 vizite
Distribuie pe