Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Bătrân de 67 ani a făcut perversiuni sexuale cu o fetiţă de 9 ani
Poliţia Satu Mare  - Duminica, 26 Februarie 2012

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus vineri reţinerea pe o durată de 24 de ore a unui bărbat de 67 de ani, din localitatea Ruşeni, suspectat de comiterea infracţiunii de corupţie sexuală.

Ulterior, suspectul reţinut a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în sarcina sa fiind instituită obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

           

Din probele administrate în cauză de către poliţişti a rezultat că Vasile R. a săvârşit acte cu caracter obscen, de natură sexuală, în prezenţa unei fetiţe de 9 ani, din aceeaşi localitate.

În cursul investigaţiilor s-a stabilit de asemenea, conform concluziilor medicilor legişti, că fetiţa nu a întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul de 67 de ani.

 

Se pare că bătrânul a obligat-o doar să se dezbrace şi, fiind şi el dezbrăcat, au făcut „jocuri sexuale” de mai multe ori, începând din toamna anului trecut.

Anchetatorii susţin că bărbatul a ajutat în mod constant cu bani şi alimente familia fetiţei care locuieşte în casa vecină, el beneficiind în schimb de servicii sexuale din partea bunicii, a mamei şi a surorii de vârstă  majoră a fetiţei care a devenit, la rândul ei, victimă a fanteziilor bolnăvicioase ale bătrânului.

1388 vizite
Distribuie pe