Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Hoţi de telefoane mobile, prinşi de poliţişti
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 7 Martie 2012

Cinci telefoane mobile, în valoare totală de 3400 lei, au fost sustrase la începutul acestei luni din vestiarele sălilor de sport aflate în incinta a două licee sătmărene.

Elevii păgubiţi au sesizat Poliţia, iar în urma anchetei demarate doi tineri cu vârste de 21 şi 26 de ani, suspectaţi de comiterea faptelor, au ajuns în arestul Poliţiei pentru 24 de ore.

           

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, linia de muncă „furturi din buzunare”, au reuşit de asemenea recuperarea parţială a prejudiciului, două dintre telefoanele mobile furate fiind restituite elevilor.

 

Suspecţii,  Radu T., de 26 de ani, din Sanislău, şi Romi K., de 21 de ani, din Hurezu Mare, pătrundeau în curtea unităţilor de învăţământ, profitând de faptul că aveau vârsta apropiată de cea a elevilor care frecventau cursurile, şi sustrăgeau bunurile de valoare găsite în vestiare.

 

Cei doi tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

745 vizite
Distribuie pe