Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Inspector de la Primăria Baia Mare, prins cu canabis la Petea
Poliţia de Frontieră  - Duminica, 18 Martie 2012

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit în maşina unui maramureşean care s-a prezentat pentru a intra în ţară 108 ghivece cu plante care au reacţionat pozitiv în urma testării cu narcotestul Cannabis.

 

În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 18.30, în PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Sebastian Radu, în vârstă de 29 ani, domiciliat în localitatea Baia Mare, conducând autoturismul marca BMW X5.

 

La controlul de frontieră, în portbagajul autoturismului au fost descoperite 108 ghivece cu plante care aveau un aspect specific plantelor de canabis. În urma testării cu narcotestul Cannabis s-a constatat că acesta a reacţionat pozitiv la categoria cannabis.

 

În cadrul cercetărilor, bărbatul a declarat că a achizitionat ghivecele din Viena, ca plante ornamentale. El este cercetat acum de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de risc fără drept şi transportul, cumpărarea, deţinerea fără drept de droguri de risc.

 

De asemenea pe numele suspectului s-a emis ordonanţă de reţinere pe 24 de ore urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Întreaga cantitate de plante a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

Sebastian Radu este inspector în cadrul Primăriei Baia Mare, fiul şefei unei serviciu di cadrul aceleiaşi primării şi nepotul fostul şef al Poliţiei Maramureş, actual şef al SPP Maramureş.

1256 vizite
Distribuie pe