Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cadavrul unui bebeluş, găsit la groapa de gunoi de la Doba
Poliţia Satu Mare  - Marti, 10 Aprilie 2012

Administratorul depozitului ecologic de deşeuri de la Doba a anunţat Poliţia marţi dimineaţa despre faptul că o angajată a găsit în groapa de gunoi cadavrul unui bebeluş ce avea picioarele retezate şi corpul în stare avansată de putrefacţie.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi medicii legişti care încearcă să afle identitatea bebeluşului şi a părinţilor, dar deocamdată nu cunosc nici sexul şi nici vârsta copilului.

 

Acesta este primul cadavru găsit la groapa de gunoi de la Doba şi pare a fi al unui bebeluş care are vârsta de câteva săptămâni, însă nu se ştie cum a ajuns acolo şi nici dacă picioarele i-au fost tăiate intenţionat ori au fost retezate în timpul compactării deşeurilor.

 

„Corpul a fost luat de medicii legişti şi se aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul. Părinţii copilului, dacă vor fi găsiţi, vor fi cercetaţi pentru pruncucidere sau pentru sau pentru omor calificat, în funcţie de vârsta la care se va demonstra că a decedat copilul” – a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Roxana Cristea.

1142 vizite
Distribuie pe