Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Mamă opărită de propriul fiu
Leontina Volosciuc  - Joi, 6 Noiembrie 2008

O femeie de 68 de ani din Valea Seacă a ajuns miercuri seara la Urgenţă cu arsuri de gradul II şi III pe 30% din suprafaţa corpului după ce fiul său i-a aruncat în faţă un vas cu apă clocotită.

Femeia a fost transportată la Urgenţă, iar de acolo la Chirurgie plastică, unde a rămas internată. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Bobi Demian, a declarat că starea pacientei este stabilă. Fiul agresor a fost audiat de poliţişti în această dimineaţă, însă mahmureala după beţia din seara cu pricina şi-a spus cuvântul, poliţiştii nereuşind să scoată nimic de la el.

Şeful de post din comuna Tarna Mare, Sabin Tătar, a declarat că bărbatul nu îşi recunoaşte fapta. El afirmă că nu îşi aminteşte nimic. Copii lui susţin însă că tatăl lor a opărit-o pe bunică, cu apă fiartă de pe sobă. Sabin Tătar a mai precizat că bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani obişnuieşte să bea şi să se certe des cu mama sa.

Ultima dată poliţiştii l-au amendat cu 10 milioane de lei vechi, tot pentru că a făcut scandal în casa mamei sale. Acesta va răspunde în faţa legii în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare femeii pentru vindecare.

Tags: mama  oparita  fiu  
1041 vizite
Distribuie pe