Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Valutist de la Non-Stop, atacat cu un pistol cu aer comprimat
Poliţia Satu Mare  - Joi, 14 Iunie 2012

Polițiștii de investigații criminale, cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice, precum și criminaliștii efectuează investigații  într-un caz sesizat în cursul nopţii de miercuri spre joi, la ora 03.35, când un bărbat de 47 de ani, a reclamat că asupra autoturismului său s-a tras cu o armă, într-o parcare din cartierul Micro 17.

           

Din primele date, obținute în urma efectuării cercetării la fața locului, a rezultat că arma folosită a fost una cu aer comprimat, cu alice de calibru 4,5 mm.
 

 

Sătmăreanul a coborât în fața blocului în care domicilia, intenționând să urce în autoturismul parcat în respectiva zonă, moment în care s-a tras cu arma, fiind sparte două geamuri ale autoturismului. De asemenea, în portiere au rămas trei amprente ale alicelor folosite.

 

În urma acestui incident nu au fost rănite persoane și nu s-a încercat sustragerea de bunuri din proprietatea părții vătămate.
 


Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele și tragerea la răspundere penală a persoanei suspectate de săvârșirea infracțiunii. Se pare că victima atacului a fost un valutist de la Non-Stop, de după graniţă.

1557 vizite
Distribuie pe