Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Captură mare de ţigări de contrabandă
Leontina Volosciuc  - Vineri, 7 Noiembrie 2008

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit 27.500 pachete de ţigări de contrabandă transportate cu o autoutilitară neînmatriculată. Marfa şi autovehiculul au fost reţinute pentru cercetări, iar şoferul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi complicitate la contrabandă.

Poliţiştii de frontieră de la Tarna Mare au observat, marţi seara, pe frontiera verde, urme de trecere dinspre Ucraina spre România. Au pornit pe urme şi au ajuns în curtea unui imobil din localitatea Comlăuşa, unde au găsit o dubiţă cu plăcuţe de înmatriculare străine, iar în maşină se afla şi şoferul acesteia, Zoltan B., 34 de ani din Halmeu.


În maşină au fost găsite ambalate în saci de plastic 27.500 pachete de ţigări de contrabandă în valoare de 101.200 lei. Maşina şi şoferul au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Tarna Mare pentru cercetări. Astfel s-a stabilit că ţigările au fost introduse ilegal în România, din Ucraina, pe frontiera verde, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2008, de către persoane necunoscute. Ulterior, marfa a fost încărcată în dubiţa condusă de cetăţeanul român.

Cercetările sunt continuate de procurorii DIICOT Satu Mare, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate. Pe numele lui Zoltan B. a fost întocmit dosar penal pentru punere în circulaţie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi complicitate la contrabandă. Marfa şi autoutilitara au fost reţinute de către Poliţia de Frontieră.

Tags: captura  tigari  contrabanda  
4166 vizite
Distribuie pe