Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Au aruncat în stradă lucrurile chiriaşei
Poliţia Satu Mare  - Marti, 31 Iulie 2012

Trei persoane suspectate de comiterea infracțiunii de violare de domiciliu au fost reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, urmând ca în cursul zilei de marţi suspecții să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

           

Cercetările efectuate în cauză de către polițiștii de siguranță publică și cei de investigații criminale au relevat faptul că cei trei suspecți, Gheorghe A., de 63 de ani, Radu A., de 44 de ani și Gheorghe A., de 40 de ani, au pătruns fără drept într-un imobil din municipiu, în care locuia în mod legal Edith L., de 32 de ani.

 

Suspecții au scos din incintă piesele de mobilier și au înlocuit sistemul de închidere al porții de acces, fără a deține în acest sens un titlu executoriu pentru evacuare. De asemenea, suspecții au invocat faptul că imobilul fusese vândut, ei fiind împuterniciți de către noii proprietari, în baza unei procuri generale, să administreze și să conserve imobilul.

           

Cu privire la aceste aspecte relevate pe parcursul desfășurării anchetei, polițiștii continuă cercetările urmărind lămurirea tuturor împrejurărilor în care infracțiunea a fost comisă.

724 vizite
Distribuie pe