Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Bătaie în Consiliul Local din Călineşti
Florin Răchitan  - Vineri, 21 Septembrie 2012

Şedinţa de joi a Consiliului Local Călineşti-Oaş s-a încheiat cu un scandal monstru, în timpul căruia s-au împărţit şi câţiva pumni.

Nemulţumit de faptul că un proiect de hotărâre a picat din lipsa unui singur vot, un cetăţean din satul Coca, Iacob Moiş, l-a luat la rost pe consilierul local PD-L Ioan Gherman, reprezentant al satului respectiv în forul de conducere al comunei, care votase împotriva proiectului.

 

Enervat de îndrăzneala cetăţeanului, viceprimarul Vasile Birtoc, cel care a candidat din partea PD-L pentru postul de primar la alegerile locale din 10 iunie, a sărit în apărarea colegului său de partid şi l-a luat de gât pe consăteanul acestuia, trântindu-l la pământ.

 

Era cât p-aci să iasă o bătaie generală în plin Consiliu Local, spiritele fiind calmate în urma intervenţiei primarului Gheorghe Copil, care i-a despărţit pe bătăuşi.

Ulterior, cetăţeanul Iacob Moiş a depus plângere la postul comunal de Poliţie, astfel că viceprimarul Vasile Birtoc s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

1740 vizite
Distribuie pe