Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Fost poliţist decedat într-un accident de circulaţie
Maria Muller  - Vineri, 26 Octombrie 2012

Un fost politist de circulatie baimarean a murit  dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie.


Tiberiu Ungur, de 42 de ani, se intorcea acasa la Seini dupa ce isi rezolvase cateva problema la Livada si la intoarcere, intre localitatile Iojib si Apa, a avut nesansa ca un TIR condus de un aradean de 44 de ani incarcat cu mobila sa ii iasa in fata. Impactul frontal a fost fatal. Soferul din autoturism a murit pe loc.

 

Imediat la fata locului au ajuns politistii, 2 autospeciale ale pompierilor, ambulanta si un echipaj SMURD, insa  pentru barbatul  prins intre fiarele contorsionate ale masinii nu au fost sanse. Murise imediat dupa impact.

 

Politistii spun ca soferul TIR-ului a patruns pe contrasens si l-a lovit  frontal pe soferul autoturismului Passat, care circula regulamentar dinspre localitatea Livada spre Baia Mare.

 

Aradeanul sustine ca in acel moment el a incercat sa evite un impact cu o masina din fata sa,  care ar fi frant  brusc si atunci el a iesit de pe sensul sau de mers, pe contrasens, provocand insa o alta nenorocire.

 

Martorii de la fata locului, participanti la trafic, au observat  virajul brusc la stanga al conducatorului TIR-ului  si au stiut ca ceva grav se petrecuse, deoarece autotrenul s-a oprit in camp.

 

Politistii trebuie sa stabileasca acum exact modalitatea in care s-a produs accidental, insa cert este faptul ca soferul TIR-ului are dosar penal pentru ucidere din culpa.

2652 vizite
Distribuie pe