Locale Altele
Miercuri, 12 Mai 2021
Mie, 12 Mai 2021
Sătmăreancă prinsă transportând țigări din Ucraina
Politia Satu Mare  - Miercuri, 31 Octombrie 2012

O sătmăreancă în vârstă de 36 de ani a fost depistată în flagrant, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor în timp ce transporta cantitatea de 4.600 fire ţigări de provenienţă Ucraina.

 

Combaterea contrabandei cu ţigări, prioritate a activităţii poliţiştilor Serviciului de Investigare a Fraudelor a fost urmărită şi în acţiunile derulate pe parcursul săptămânilor anterioare şi concretizate prin depistarea în flagrant a unei sătmărence de 36 de ani, în timp ce transporta ţigări de provenienţă Ucraina.

 

În cursul serii de marți, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, beneficiind de sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I. au identificat persoana suspectată de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

 

Maşina în care se afla Ramona T. a fost oprită de poliţişti în jurul orei 19.00, pe Strada Botizului din municipiu, iar la controlul autoturismului a fost depistată cantitatea de 4.600 fire ţigări, ce urma a fi comercializată în pieţele sătmărene. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.

               

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor au rezultat indicii cu privire la cooptarea în activitatea infracţională şi a altui suspect, un taximetrist, ce efectua transportul bunurilor, cunoscând proveninţa acestora.

 

705 vizite
Distribuie pe