Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Arest prelungit pentru Ţânţaş
Lorena Georgi  - Duminica, 23 Noiembrie 2008

Judecătoria Satu Mare a admis vineri propunerea procurorilor ca lui Darius Ţânţaş, în vârstă de 21 de ani,  autorul accidentului mortal din data de 7 septembrie, să i se prelungească mandatul de arestare pentru încă 30 de zile.
 
Tânărul este cercetat în continuare în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere în stare de ebrietate şi conducere fără permis. Acesta este internat, sub paza poliţiştilor, la Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean Satu Mare.


Darius Ţânţaş s-a predat poliţiştilor în urmă cu trei săptămâni, în 28 octombrie, după ce pe numele său fusese emis un mandat de arestare în lipsă. Reamintim că Darius Ţânţaş, fiul milionarului din Negreşti Oaş, Vasile Ţânţaş, a fost implicat în data de 7 septembrie într-un eveniment rutier, pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, în urma căruia un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără a fost rănită grav. Ţânţaş conducea un Mercedes cu o viteză de peste 200 km
/h, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul anulat.

Imediat după accident, Darius Ţânţaş a fost dus, fără ştirea poliţiei, la o clinică din Germania, unde a fost operat, întorcându-se în ţară în data de 28 octombrie, la o lună după emiterea mandatului de arestare în lipsă.

 

Tags: darius tantas  arest  prelungit  
1939 vizite
Distribuie pe