Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Suspect de tālhărie, reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 1 Februarie 2013

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un tānăr de 19 ani, din Cehu Silvaniei, suspectat de comiterea infracţiunii de tālhărie.

 

Suspectul a comandat pe internet produse electronice īn valoare de 10.000 lei, folosind date fictive, iar īn momentul īn care angajatul firmei de curierat i-a livrat coletul, acesta a pulverizat spray lacrimogen, fugind cu bunurile.

 

Codruţ K. a comandat produsele - două telefoane mobile şi o tabletă - la o adresă din Lelei, contactānd telefonic firma de curierat şi stabilind o īntālnire la ieşirea din localitate, tocmai pentru a putea fugi cu bunurile fără a le achita.

 

La scurt timp īnsă, suspectul a fost depistat de poliţişti, reuşindu-se recuperarea tabletei. Cele două telefoane mobile au fost vāndute de suspect unor persoane necunoscute, care le-au trimis spre decodare unei firme de specialitate, astfel īncāt şi aceste bunuri urmează a fi recuperate.

 

Īn cursul zilei de azi, tānărul reţinut īn Arestul Poliţiei va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

881 vizite
Distribuie pe